Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Medewerkers

Bert Gerits

Bert Gerits
Praktijkeigenaar Fysiotherapie Heerlerbaan en Hulsberg

Bert is in 1986 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Academie voor Fysiotherapie te Heerlen. Na zijn afstuderen is hij in Duitsland gaan werken. Daar was hij werkzaam in een grote praktijk met bijbehorend fitnesscentrum en ambulant revalidatiecentrum.

Sinds 2000 is hij weer terug in Limburg en heeft zich daar gespecialiseerd in gesuperviseerde looptraining en revalidatie bij hart- en longpatiënten(COPD). Hij is aangesloten bij de vereniging voor Hart, Vaat- en Longfysiotherapie (VHVL) en het Claudicationetwerk (etalagebenen).

Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van knieklachten volgens de McConnell-methode.

Linda Storms

Linda Storms
Praktijkeigenaar Fysiotherapie Heerlerbaan en Hulsberg

Linda Storms is in 1998 afgestudeerd aan de Hogeschool Limburg als fysiotherapeut. Zij heeft als specialisaties: craniofaciaal therapie, medical taping en lymfedrainage. In 2005 rondde ze haar opleiding tot manueel therapeut volgens het Maitland concept succesvol af. Ze heeft verschillende jaren werkervaring met de medische trainingstherapie.

Tevens is zij gespecialiseerd in de behandeling van hoofdpijn- en kaakklachten.

Tevens volgt zij momenteel de master opleiding tot oncologische fysiotherapeut. Zij heeft haar pre-master al met goed gevolg afgelegd.

Paul Braat

Paul Braat
Praktijkeigenaar Fysiotherapie Heerlerbaan en Hulsberg

Heeft de opleiding fysiotherapie in 1992 aan de Hogeschool West Brabant afgerond. Na zijn afstuderen is hij in Duitsland gaan werken, waar hij 3 eigen praktijken voor fysiotherapie heeft gehad. Sinds 2006 weer in Nederland werkzaam.

Naast de algemene fysiotherapie (sinds 1992) is Paul ook sinds 1996 gespecialiseerd in lymfedrainage- oedeemtherapie en sinds 1998 gespecialiseerd in Bobath voor volwassenen. Tevens is hij shockwavetherapeut en therapeut aangesloten bij het Schoudernet.

Voor nadere info betreffende de specialisaties, kunt u ook onder het kopje "behandelinformatie" kijken.

 

Peter van Rossum

Peter van Rossum
Praktijkeigenaar Fysiotherapie Heerlerbaan en Hulsberg

Peter van Rossum is in 1988 afgestudeerd als fysiotherapeut aan Internationale Academie voor Fysiotherapie. Hij is aangesloten bij het schoudernet en is algemeen fysiotherapeut. Tevens is hij gespecialiseerd in medical taping.

Cocky Huisman

Cocky Huisman
Medewerker Fysiotherapie Heerlerbaan en Hulsberg

Cocky Huisman is in 1982 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Academie voor Fysiotherapie te Leeuwarden. Zij heeft als specialisatie lymfedrainage en medical taping. Tevens kunt u bij haar terecht voor bekkenbodemtherapie.

Annette Lowis

Annette Lowis
Medewerker Fysiotherapie Heerlerbaan en Hulsberg

Annette Lowis is sinds 1991 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Heerlen. Zij is algemeen therapeut en heeft zich gespecialiseerd in dry needling. 

Hans Theunissen

Hans Theunissen
Medewerker Fysiotherapie Heerlerbaan en Hulsberg

Hans Theunissen is sinds 1983 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Arnhemse Academie voor Fysiotherapie. Hij is algemeen fysiotherapeut en is in opleiding tot osteopaat. Tevens is hij gespecialiseerd in medical taping.

Janine Braat

Janine Braat
Facilitair manager Fysiotherapie Heerlerbaan en Hulsberg

Janine Braat is voor beide praktijken facilitair manager. U kunt bij haar terecht voor vragen betreffende uw zorgverzekering, vergoedingen fysiotherapie, maken van afspraken en algemene vragen betreffende fysiotherapie.

Tevens heeft zij haar eigen coachingspraktijk. Zij is HBO gediplomeerd lifecoach en cognitieve gedragstherapeut. Tevens heeft zij diverse certificaten in de klinische psychologie aan de universiteit behaald. Ook heeft zij jarenlange ervaring als leidinggevend manager. U kunt bij haar terecht voor het maken van een afspraak voor coaching; www.coachingjaninebraat.praktijkinfo.nl

Astrid Lipsch
Medewerkster Maatschap voor Fysiotherapie Heerlerbaan en Fysioth

Astrid Lipsch is sinds 2009 afgestudeerd aan de Hogeschool Zuyd. Ze heeft diverse bij- en nascholingen gedaan en heeft zich gespecialiseerd in COPD en hartrevalidatie. Momenteel is zij in opleiding tot lymfedrainage- en oedeemtherapeut.